Småjobb sentralen

Lund frivilligsentral er formidler for småjobbsentralen i Lund. Vi har kjekke ungdommer som står klar for oppdrag!  Ta kontakt.

Har dere noe som dere skulle ha gjort eller trenger hjelp til  ta kontakt! Ungdommer som ønsker å ta på seg småjobber som måking av snø,, maling, gressklipping, ugrassplukking  o.l. . Ta  kontakt med sentralen enten om de kommer innom, via telefon eller mail. Her skrives navn, alder og ulike jobb ønsker opp på en liste..tlf. 47278300 eller 51403000 eller mail.

lundfrv@gmail.com


Innbyggere som trenger hjelp med småting eller har en jobb de skulle ha gjort tar kontakt med sentralen enten om de kommer innom, via mail eller telefon her de legger fram ønsker om hva som skulle ha bli gjort.


Så videreformidler vi dette til begge parter.


Dette er ett flott tilbud til ungdommer som vil tjene litt penger samt til innbyggere som trenger å få utført småjobber.


NB: Ungdommene jobber ikke frivillig, de skal ha en minstelønn på100 kr timen. Betalingen skjer direkte til den som utfører jobben rtter jobben er gjort.Noe dere lurer på eller vil dere ha mer info bare ring oss eller skriv mail.

penger

2024 © Lund Frivilligsentral